Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Έκκληση προς κάθε αρμόδιο

 

Τι ντροπή! Τι υποκρισία! Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν την εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου και την διενέργεια ιατροδικαστικής έρευνας. Άλλη μια δικαστική γελοιότητα η οποία προφανώς υπαγορεύεται από την υπόρρητη διάθεση εκδίκησης ενός τυπολατρικού και ψευτοθρησκευόμενου κράτους απέναντι σε κάποιον που περιφρόνησε όχι μόνον την δύναμη του θανάτου αλλά και την κρατική υπερεξουσία. Παρακαλώ κάθε αρμόδιο ως παλιός του φίλος:
Αφήστε τον να κοιμηθεί όπως το διάλεξε, το υπερασπίστηκε και το κατάφερε, όχι χωρίς οδύνη, δίνοντας σε όλους μας ένα μάθημα αξιοπρέπειας. Μην τιμωρήσετε τη σορό του αφού δεν καταφέρατε να φυλακίσετε το πνεύμα του. Μην ξαναπληγώσετε το κορμί του γιατί ήδη έχει πονέσει πολύ. Προστατεύστε τους οικείους του από μια τέτοια  φρικτή εμπειρία. Ας εξαντλήσει αλλού το κράτος την αυθεντία του και οι δικαστικές αρχές την δύναμη τους. Εξάλλου το έλλειμμα δικαιοσύνης στη χώρα είναι πασιφανές. Δεν υπάρχουν άλλες προτεραιοτητες;
Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Δικαιοσύνης να αποτρέψουν τη βεβήλωση από αυτό που ήταν κάποτε ο Αλέξανδρος Βέλιος. Ας αποδοθεί αλλιώς η, ούτως ή άλλως, χειμαζόμενη στον τόπο μας δικαιοσύνη. 
Στο φέρετρο του Βέλιου οι αρχές δεν θα βρουν τις αποδείξεις ενός εγκλήματος αλλά τα σπαράγματα ενός φρονήματος υψηλού. 
Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκομένους σε αυτή την ανίερη πράξη. Επιτρέψτε στον Αλέξανδρο να κοιμηθεί εν ειρήνη. Επειδή το δικαιούται. Επειδή το κατέκτησε με τον θάνατο του τον ίδιο. 
ΥΓ. Βοηθήστε φίλες και φίλοι να διαδοθεί αυτή η έκκληση. Το οφείλουμε στον Αλέξανδρο και στον πολιτισμό που αυτός εκπροσωπούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου