Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Χειρωναξίες


Όσο περισσότερο ελεεινοί είστε, τόσο το καλύτερο.
Ζακ Λακάν


Η μοναδική χειρωνακτική διαδικασία, συν άσκηση, συν γυμναστική, των περισσοτέρων από εμάς είναι να μεταφέρουν τις σακούλες του σουπερμάρκετ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και από κει στο ψυγείο. Το ψυγείο! Ένα μικρό, ιδιωτικό μουσείο με πολύτιμα εκθέματα στη κουζίνα σου. Το ανοίγεις και σε τυφλώνει ολοζώντανο και λαμπερό το σημαίνον της ευτυχίας. 
Ανάλογα χειρώνακτες είναι και οι πλείστοι πολιτικοί μας, εκτός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ (θα καταλάβετε γιατί). Ασκούνται καθημερινά και συστηματικά στο να δένουν τη γραβάτα τους. Μην το θεωρείτε απλό. Για να παραφράσω τον Όσκαρ Ουάιλντ, είναι συχνά το πιο σοβαρό πράγμα που κάνουν στην διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας. Εκτός βέβαια και αν πρέπει να επισκεφθούν τον κουρέα τους. 


ΥΓ. Η γραβάτα του κ. Βενιζέλου! Χάρμα ιδέσθαι. Αρκούντως μακριά για να τον περιβάλλει όλον και αρκούντως λεπτή ώστε να μην τον χοντραίνει. Παρεμπιπτόντως ο αντιπρόεδρος δεν τολμάει να εμφανιστεί δημοσίως γιατί οι αγνώμονες πολίτες τον γιουχάρουν. Στη Κρήτη ματαίωσε δυο ομιλίες. Όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα εμφανίζεται άνετα μόνο στο Mega.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου