Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Προεδρικά

*Εντάξει παιδιά. Τον Αλέξη Μητρόπουλο ο πρόεδρος Αλέξης πρότεινε για περιφερειάρχη. Δεν πρότεινε και τον Αλέξη Κούγια!

*Πρόεδρε τρελάθηκες; Παραίτησες τη Γκερέκου, έδιωξες τη Μπατζελή για ν’ αναβαθμίσεις τη Φώφη, τη Μιλένα και τη Ξινό πως τη λένε; Πρόεδρε πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα σου; Εν τοιαύτη περιπτώσει ας υπουργοποιούσες και τη Βάσω. Εκτός κι αν την κρατάς εφεδρεία για τον επόμενο αληθινά σαρωτικό ανασχηματισμό. Τότε που θα επιστρέψει κι ο Λαλιώτης. Κατά τα γνωστά…

*Πάντως ένα είναι βέβαιο. Σοσιαλισμός δεν γίνεται χωρίς τη Μιλένα.

*Ξέρετε ποιος είναι ο πλέον πειθήνιος υπουργός του Γιωργάκη; Ο Βενιζέλος ο Β’, ο εθνικής Άμυνας! Τόσο που μου θυμίζει τον προκάτοχό του στον ίδιο υπουργείο, τον Τσοχατζόπουλο. Ρωτούσε ο Ανδρέας: «Άκη, τι ώρα είναι;», «Εσύ τι λες πρόεδρε;» απαντούσε ο ΥΠΕΘΑΣ!

*Πρόεδρε! Εσύ τουλάχιστον, δεν ήξερες πως όποιος ανακατεύεται με τα εφοπλιστικά πίτουρα τον τρώνε οι ποδοσφαιρικές κότες; Θα μου πεις βέβαια πως βλέποντας τα χάλια του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ είπες να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Έλα όμως που είναι της μοίρας μας στην Αριστερά να γελοιοποιούμαστε και ως αρχηγός και ως οπαδοί. Ιδιαίτερα όσοι καλούμαστε να ψηφίζουμε ή Μητρόπουλο ή Ψαριανό.

*Μοναδική εξαίρεση ο Αλαβάνος. Ο τελευταίος σταλινικός. Ο επαναστάτης. Ο άτρωτος. Ο υπεράνω. Ο πένης.

*Απ’ την άλλη ο πρόεδρος Τσίπρας ψωνίζει μοντελάκια από την τηλεοπτική αγορά και το εναλλακτικό λάιφ στάιλ και από κάτω να σιγοβράζει η ίντριγκα. Είπαμε: όποιος ήταν κάποτε ΚΝΕ είναι πάντα ΚΝΕ. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΟΝΝΕΔ. Ρωτήστε και τον Μπομπ Βουλγαράκη ή τον Χατζηδάκη.

*Απορία: Γιατί δεν κατεβάζουμε, σύντροφοι, απευθείας τον Αυτιά;

2 σχόλια:

  1. Κυριε καθηγητα θελετε να παθουν οι γιαγιαδες καταθλιψη ?ποιος θα τους αναλυει με τετοια θρσκευτικη ευλαβεια το ασφαλιστικο μετα ?Εαν ηταν ο Κωστας ακομα επανω, τον ανασχηματισμο του Γιωργου θα τον ονομαζε rotation... Θερμους χαιρετισμους !!! Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή