Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ)

Άγγελος Σπάρταλης, ΑΤΟΜ

Είναι οδυνηρό, έχει κόστος, σου κλείνουν πόρτες, σε κυνηγάνε μα ζωή, η φήμη σου ως «τρομοκράτη» διαδίδεται παντού από τους συστημικούς και τους politically correct, αλλά νιώθεις και μια απέραντη ηδονή όταν γράφεις όλους αυτούς στ’ αρχίδια σου.

Κοιμάσαι τόσο γλυκά το βράδυ. Όλους αυτούς τους φορείς και τους αμφορείς της εξουσίας, τ΄ αφεδρόνια  του τίποτε όπως λέει κι ο Βαγγέλης, που όμως υποδύονται το κάτι από το ύψος των πολιτικών ή πνευματικών τους θώκων: πρωθυπουργούς, υπουργούς, προέδρους ιδρυμάτων, χρυσοκάνθαρους απατεώνες, μεγαλοσυλλέκτες, ιδιοκτήτες τραπεζών ή ιδρυμάτων, τραπεζίτες τραπεζών με ιδιωτικές επιχειρήσεις, προέδρους της Ταράτσας των γραμμάτων και του Μπαλκονιού των τεχνών, διευθυντές του οργανισμού «Πολιτισμός και Μαζί τα Τρώμε» κ.λ.π. Παρά τις πόζες και το ύφος τους αισθάνονται τόσο λίγοι, τόσο ματαιωμένοι όταν δεν τους προσκυνάς και δεν τους γλείφεις. Η εκδίκησή σου …..

Κατά τα άλλα το πάρτι σε βάρος της χώρας συνεχίζεται. Η τρικομματική προωθεί παντού τους δικούς της με ποσόστωση. Η αξιοκρατία είναι υπόθεση ισορροπιών ανάμεσα στα politburo της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Που θα πει πως τώρα που θα υπουργοποιηθούν η Φώφη, ο Κουκουλόπουλος, ο Μαργαρίτης και ο Χατζησωκράτης θα δούμε φως!

Κατ’ ουσίαν κυβερνάει  ακόμη το ΠΑΣΟΚ και διορίζει αβέρτα κομματικούς η ΝΔ. ο Φώτης πάλι  παλαντζάρει : ανάμεσα στην ουτοπία και την πραγματικότητα (τι μαλακίες γράφουνε Θεέ μου όλοι αυτοί οι επαγγελματίες της Αριστεράς). Μια ζωή χαρτογιακάδες και γραφειοκράτες. Κι απ’ την άλλη τους ενοχλεί η Ζωή. Ενώ η αμετροέπεια, η ιταμότητα και το ύφος Βενιζέλου είναι στυλ. Τόσο ώστε ν’ αρέσει και στον Πρετεντέρη, τον στυλίστα του καθεστώτος.

Όσο για την Αστυνομία μας η μισή είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η υπόλοιπη προστατεύει μπράβους, νονούς ή βοηθάει επιχειρηματίες της νύχτας, έμπορους λευκής σαρκός, καζίνα, κλπ. Οι εξαιρέσεις καθιστούν τον κανόνα ακόμα πιο ζοφερό. Σ’ αυτό το κλίμα εκπαιδεύονται και οι νεότεροι. Εκτός βάρδιας φτιάχνουν  μούσκουλα στα γυμναστήρια, πηδάνε τζάμπα στα μπουρδέλα και εντός βάρδιας ρίχνουνε κανά  μπερντάχι σ’ όποιον λαθρομετανάστη τους κάτσει σουφρώνοντας γενναία το κομπόδεμα του. Για εκτόνωση... Αυτά είναι καθημερινά φαινόμενα που τα αναφέρει ακόμα και το Mega ή το ΒΗΜΑ FM. Μη τα περιμένετε όλα από τον Θέμο και τον Χατζηνικολάου.

Η Μανωλάδα συμβαίνει και στη Λάρισα, τα Τρίκαλα, τη Κρήτη, την Καλαμάτα και η υποκρισία και η συνενοχή και ο κρυπτορατσισμός  -τον φανερό τον ξέρουμε- της ελληνικής κοινωνίας δεν έχουν όρια. Δήμαρχοι, βουλευτές, αρχές, αστυνομία και τοπικές κοινότητες ανέχονται το σκλαβοπάζαρο χρόνια τώρα γιατί τους συμφέρει. Γιατί στα χωράφια και στα θερμοκήπια δουλεύουν ξένοι, σχεδόν αποκλειστικά, όπως και στα πορνεία αλλοδαπές. Για να απολαμβάνει ο Ελληνάρας που γουστάρει να έχει οικιακή βοηθό χημικό από την Γεωργία ή αρχιτέκτονα από την Εσθονία.

Όσο πιο αγράμματος τόσο πιο χυδαίος (ο πατριώτης). Και βέβαια η αγραμματοσύνη είναι πια ο κανόνας, Σ’ όλα τα στρώματα, σ’ όλα τα επίπεδα (από τα ΜΜΕ ως τους ψηφοφόρους της Χ.Α). Κατά τ’ άλλα ο υπουργός παιδείας, άτολμος και λίγος, απέσυρε τη βάση του 10 για την εισαγωγή στα ΑΕΙ. Πουλάνε ακόμη, βλέπετε, κομματική προστασία στον ευαίσθητο τομέα της γνώσης και στον υπερευαίσθητο χώρο της νεολαίας. Η Αριστερά, πάλι, δεν τολμάει να αποσύρει τα κομματόσκυλά της από τα πανεπιστήμια  αδυνατόντας να δει πέρα από τη μύτη της.

Δείτε την συνταρακτική έκθεση του Κατζουράκη στο Μπενάκη και τη συναρπαστική του Αληθεινού στο ΕΜΣΤ και θα καταλάβετε πολλά για την Ελλάδα που μας αποκρύπτουν τα ΜΜΕ. Θα αισθανθείτε γλυκόπικρα υπερήφανοι και υπερήφανα μελαγχολικοί.

Συναγωνιστές της «Χρυσής Αυγής» άμα διώξουμε τους λαθρομετανάστες ποιος θα μας μαζεύει τις φράουλες, τις ελιές, τα καρπούζια, τα βαμβάκια, τις μπανάνες και ποιόν θα καρπαζώνουν οι λεβέντες μας στα Σώματα Ασφαλείας; Από ποιους θα ξαφρίζουν το υστέρημα; Πρέπει επειγόντως να ξανασκεφτούμε την πολιτική μας. Η πατρίς βρίσκεται εν κινδύνω! Εγέρθητος!

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: Γιατί με 1.300.000 Έλληνες άνεργους, μαζεύουν τα ροδάκινα στη Βέροια αποκλειστικά Βούλγαροι και Αλβανοί ενώ οι ντόπιοι αρκούνται στο επίδομα ανεργίας. Θα ρωτήσω τον κύριο Φώτη. Δεν μπορεί, αυτός θα ξέρει…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου