Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώσεις

 


Πρόσκληση: Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος)  θα παρουσιαστεί ο 23ος ετήσιος τόμος της πολιτιστικής επιθεώρησης "επίλογος 2014" με σύμβουλο έκδοσης τον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Συγχρόνως θα τιμηθούν για το έργο τους η Μαρία Φαραντούρη και ο Νίκος Κούνδουρος. Τον Κούνδουρο θα παρουσιάσει ο επ. καθηγητής του ΤΘΣ Μάνος Στεφανίδης και την όλη εκδήλωση ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός. Είσοδος ελεύθερη. Θα ακολουθήσει δεξίωση. Παρακαλούνται οι φοιτητές να παραστούν.Ημέρα για μουσεία!
Ο Μάνος Στεφανίδης θα ξεναγήσει τους φοιτητές Erasmus και όποιον επίσης το επιθυμεί από τους υπόλοιπους φοιτητές το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11π.μ. στο Μουσείο Μπενάκη (Κολωνάκι) και 12.30μ.μ. στο Βυζαντινό Μουσείο (Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης). Θέμα: οι δυο περιοδικές εκθέσεις με αφορμή το διεθνές έτος El Greco.
Τέλος την Κυριακή
14 Δεκεμβρίου στις 12.30 μ.μ. θα ξεναγηθούν οι φοιτητές του τμήματος σε όλες τις εκθέσεις που παρουσιάζονται αυτό το καιρό στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου