Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Γκοοόρτσος!!!


* Στην ελλάδα θα κατασκευάζονται τα σκάφη της Galactic Empire! *
Μεγάλη εμπορική συμφωνία επετεύχθη μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Νταρθ Βέιντερ στα κεντρικά γραφεία της Γ.Α. στο Ντέθ Σταρ.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την εξ' ολοκλήρου ναυπήγηση των νέων εμπορικών και μαχητικών διαστημοπλοίων της Αυτοκρατορίας στην Ελλάδα μιάς και, όπως ο ίδιος ο Νταρθ Βέιντερ δήλωσε, με τα νέα εργασιακά τα εργατικά χέρια είναι πλέον πιό φτηνά και από τον πλανήτη Τατουίν!
Μπράβο το Ελλάντα!
http://wonderjlawwall.blogspot.gr/2012/12/galactic-empire.html

2 σχόλια:

  1. Πώς να διαφωνήσω με τα πλείστα εξ όσων;Μάλιστα διαθέτεις τα..ανάλογα,να λες ονόματα και μάλιστα ανέγγιχτων "τεράτων" (τής διαφήμισης και τής κουταμάρας μας).Πάντως,θα περίμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ μιαν πειστική,οικονομική λύση,γι αυτό δεν είμαι μαζί του.Και γιατί δέχεται στην θερμή αγκαλιά του,κάθε πικραμένη αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς να διαφωνήσω με τα πλείστα εξ όσων;Μάλιστα διαθέτεις τα..ανάλογα,να λες ονόματα και μάλιστα ανέγγιχτων "τεράτων" (τής διαφήμισης και τής κουταμάρας μας).Πάντως,θα περίμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ μιαν πειστική,οικονομική λύση,γι αυτό δεν είμαι μαζί του.Και γιατί δέχεται στην θερμή αγκαλιά του,κάθε πικραμένη αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή