Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Και οι ψηφοφόροι τους;






Και ας πούμε ότι με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τους τραμπούκους της εν υπηρεσία ξεμπερδεύουμε. Οι λοιποί ψηφοφόροι της όμως;
Τι θα γίνει με αυτό το 10% του ελληνικού πληθυσμού που δηλώνουν εθνικιστές-πατριώτες ενώ είναι απλώς τρομαγμένοι ξενοφοβικοί,  διαποτισμένοι από μίσος για κάθε τι που είτε τους ξεπερνά είτε δεν το καταλαβαίνουν; Ακόμη χειρότερα τι θα γίνει με όλους αυτούς που προσήλθαν στη Χρυσή Αυγή επειδή το Σύστημα τους ξέρασε; Επειδή αισθάνονται ότι δεν υπάρχει κράτος να τους παράσχει στοιχειώδη ασφάλεια; Σε αυτό το τομέα χρειάζεται υπομονή, συστηματική δουλειά και παιδεία κι όχι κραυγές και γενικευμένη δαιμονοποίηση. Πόσο μάλλον που η πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να δηλωθεί αθώα. 

2 σχόλια:

  1. http://oikologein.blogspot.gr/2013/09/blog-post_16.html
    Σαμαράς, Σμαραγδής, Στεφανίδης, Γιάγκος Ράπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρω 1-2 άτομα που ψήφισαν Χ.Α.Το ένα άτομο μένει στον Άγιο Παντελεήμονα,αν αυτό έχει κάποια σήμασία,που εδώ που τα λέμε έχει.Τώρα,όμως,θα δει ότι η Χ.Α. εκμεταλλευόταν πακιστανούς για να τα πιάνει.Το άλλο άτομο είναι ένα καλό,τίμιο ανθρωπάκι,χριστιανός,ήπιος και αγανακτισμένος.Καμμιά σχέση με βία.Τώρα να δω,βέβαια,τι θα πει κι αυτός.Δεν τούς κατακρίνω.Το άι κιου τού καθένα πού να το ξέρω.Παρασυρμένους,δικαίως εν μέρει,μπορώ να τούς πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή