Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


Επιτέλους η Ελληνική πολιτεία έπραξε, έστω και με καθυστέρηση ετών, το στοιχειώδες καθήκον της. Να προστατεύσει όχι μόνο τη δημοκρατία αλλά και την αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη. Επιτέλους συνελήφθησαν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής αφού βέβαια πρώτα χύθηκε ελληνικό αίμα. Επί χρόνια οι νεοναζί τρομοκρατούσαν, χάραζαν μελαψά δέρματα και ξυλοφόρτωναν έως θανάτου τους δυστυχισμένους παρίες που συστηματικά απομόνωναν στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Τα ίδια ανθρωποειδή επί μήνες προπηλάκιζαν τους πολιτικούς τους αντίπαλους και ασχημονούσαν μέσα στο Κοινοβούλιο. Η πικρή αλήθεια βέβαια είναι πως τουλάχιστον οι βουλευτές των κομμάτων εξουσίας δεν διαθέτουν το ηθικό κύρος ν' απαντήσουν στους χρυσαυγίτες όταν οι τελευταίοι τους φωνάζουν κλέφτες. Θυμηθείτε πως απάλλαξαν τον Τσοχατζόπουλο οι Βενιζέλος - Λοβέρδος. Το ότι ακόμα το πολιτικό σύστημα και η δικαιοσύνη δεν έχουν προχωρήσει τη κάθαρση συνετέλεσε στο γιγάντωμα της Χρυσής Αυγής. Όπως επίσης και η έλλειψη σαφούς πολιτικής και ο αμφίσημος λόγος της Αριστεράς απέναντι στο υπαρκτό όσο και επώδυνο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της τεράστιας δυσφορίας, ιδιαίτερα των λαϊκών στρωμάτων. Κατά τα άλλα εάν η Δεξιά κατορθώσει να διαλύσει την εγκληματική ακροδεξιά, θα επωφεληθεί τα μάλα, μακροπρόθεσμα. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει κανέναν από την ως τώρα ολιγωρία του κράτους. Κατά τα άλλα ο Δένδιας εξελίσσεται σε άγγελο φύλακα του Σαμαρά. Κι ας μην ξεχνάμε: η βία της Χρυσής Αυγής αντλούσε νομιμοποίηση από την βία διαφόρων κουκουλοφόρων, μπαχαλάκηδων ή ακροαριστερών τρομοκρατών. Κι επειδή πάντα υπάρχει το ορατό πρόβλημα μιας προβοκάτσιας από μυστικές υπηρεσίες κλπ., η Αριστερά οφείλει σταθερά να καταγγέλλει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. Αυτό θα είναι το τελικό και το μοιραίο χτύπημα εναντίον των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής.

ΥΓ. Όσο για τον Παύλο Φύσσα, νομίζω πως γίνεται ο Σωτήρης Πέτρουλας της εποχής μας. Το χυμένο του αίμα είναι μια πολύτιμη θυσία που αφορά στον κάθε Έλληνα και που διασώζει την χαμένη τιμή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα καταδικάσει η Αριστερά την βία, απ' όπου κι αν προέρχεται.Θυμηθείτε το.Εννοώ τον Σύριζα,κυρίως.Μού μοιάζει κάποιες φορές να σκέφτεται παλαιοπασοκικά.Και με στεναχωρεί ,γιατί θα ήθελα να τον στηριξω,μιας και απεχθάνομαι τούς άλλους.Δεν μ' αφήνει,όμως.Και παθαίνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή