Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Σημαίες


Τρομάζω και αηδιάζω από την κυβερνώσα αφροσύνη. Τον πανικό των γενναίων της αριστεροαδέξιας εξουσίας. Έστειλαν, λέει, πολεμικό σκάφος για να αποσύρει τις ελληνικές σημαίες από τις ελληνικές βραχονησίδες. Και το ανακοίνωσαν κιόλας πανηγυρικά. Δημιουργώντας de facto νέες, γκρίζες ζώνες. Πολιτική για τα πανηγύρια. Πανικός και φόβος και κολοσσιαία έλλειψη πολιτικής ευθύνης, πολιτικού ενστίκτου. Τα γενόμενα ουκ απογίγνονται όμως. Αφού έγινε αυτός ο αχρείαστος ακτιβισμός, σε ανώδυνη περιοχή πάντως, υποχρέωση του κράτους είναι να υπερασπιστεί όχι την επικράτεια μόνο αλλά και την εθνική του αξιοπρέπεια. Δεν αποσύρεις σημαίες από ελληνικό έδαφος.
Γράψτε το 100 φορές μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης για να το εμπεδώσετε : Δεν αποσύρουμε σημαίες από εθνικό έδαφος, δεν υποστέλλουμε σημαίες σε εθνικό έδαφος!!!
Τους ακτιβισμούς και τους παληκαρισμούς τους ξεκίνησε ο Καμμένος... Για να μην ξεχνιόμαστε. Ήταν φυσικό, σχεδόν νομοτελειακό κάποιοι να ακολουθήσουν. Επιχωριάζει εξ άλλου η τζάμπα, η συναισθηματική μαγκιά παρ' ημίν. Όμως η υπεύθυνη ηγεσία δεν διακηρύσσει ότι κατέβασε τις σημαίες. Επειδή η απέναντι πλευρά καραδοκεί και περιμένει το σφάλμα. Για να το αξιοποιήσει εν χρόνω. Τι διάολο, κανείς σας δεν έχει υπηρετήσει, δεν έχει μάθει τα βασικά;

ΥΓ. Ο Εύζωνος φιλοτεχνήθηκε από την Λίζη Πενθερουδακη και η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Λάζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου