Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Σαλάμ Αλέικουμ!

Οι εκλογές στο μέλλον θα γίνονται ανάμεσα σε ορθόδοξους και μουσουλμάνους με τους άθεους να μειοψηφούν μαζί με τους αγνωστικιστές και τους αγωνιστές του άκυρου - λευκού. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα έχουν τεθεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας (του Αντρέα) με τον κ. Καρατζαφέρη και τον κ. Ζουράρι να ηγούνται του Κόμματος της Ορθοδοξίας, έχοντας προηγουμένως καρεί μοναχοί στο Βατοπαίδι.

Τέλος, κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίζουν (κριτικά) το μουσουλμανικό τόξο. Ωσπου να γίνουν, βέβαια, όλα αυτά, θα έχουν εν τω μεταξύ καταργηθεί οι εκλογές έχοντας αντικατασταθεί από τις δημοσκοπήσεις και τα exit polls του Mega. Θα είναι τότε όλα πολύ ωραία, πολύ πολυπολιτισμικά και, κυρίως, πολύ πιο απλά. Οι μουσουλμάνοι θα διαδηλώνουν στην Ομόνοια και θα καίνε τα Εξάρχεια, αφήνοντας, κυριολεκτικά, τους κουκουλοφόρους στα κρύα του λουτρού. Ετσι θα εξαλειφθεί η χουλιγκανική τρομοκρατία στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός, λόγω πράσινου, Εμιράτων του Κόλπου και άλλων κόλπων, θα μετεξελιχθεί σε πολιτικό προπύργιο των σουνιτών, η ΑΕΚ θα εκπροσωπεί τους μπεκτασήδες, τους αλεβίδες και τους παλαιοημερολογίτες, ενώ ο Ολυμπιακός, λόγω κόκκινου, θα διαδεχθεί το τέως ΚΚΕ και θα καταστεί η ομάδα - θρησκεία της απόλυτης Αλήθειας. Δηλαδή, της Ορθοδοξίας.
Κι αν σας φαίνονται όλα αυτά σουρεαλιστικά, περιμένετε λίγο και θα δείτε. Οι λαοσυνάξεις, τα λάβαρα και ο θρησκευτικός φανατισμός θα αναβιώσουν, μόνο που θα πρόκειται για αλλόθρησκους, οπαδούς της Σαρίας, ενισχυμένους από την προοδευτική Αριστερά. Στη χώρα που το κράτος αγνοεί τα αυτονόητα, είναι φυσικός νόμος να κατευθύνει πλέον τις, εκρηκτικές, εξελίξεις ο Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος Ομπάμα στην ιστορική του ομιλία στο Κάιρο απευθύνθηκε στους Αραβες με το χαιρετισμό «Σαλάμ Αλέικουμ». Στη συνέχεια, μίλησε για την tolerance, δηλαδή την ανοχή, λέξη του Βολταίρου και του Διαφωτισμού.
Εμείς, αφού πρώτα μετακαλέσαμε εκατοντάδες χιλιάδες εξαθλιωμένους πρόσφυγες κι αφού στηρίξαμε σ’ αυτούς το έωλο οικονομικό μας θαύμα, τώρα ετοιμάζουμε επιχειρήσεις «σκούπα», εγκλεισμούς και αντίποινα. Και για τους αγράμματους: Ξέρετε πόσοι ορθόδοξοι ναοί λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη; Ενώ στην Αττική, επίσημα, ούτε ένα τζαμί! Αυτό το έλλειμμα πολιτικής και κοινού νου θα καταλήξει άμεσα σε εφαρμοσμένο νεοφασισμό.

ΥΓ.: Πόσοι είναι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα; Μερικοί τους ανεβάζουν στο 1.000.000. Το ξέρει η υπεύθυνη κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου