Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Πριν την Καραΐνδρου


Προσθήκη λεζάντας

Από την χτεσινή ξενάγηση στο Δημοτικό Πειραιά. Προσωπικά δεν πέρασα άσχημα, σ´ ευχαριστώ Άννα!
Σήμερα ξεναγεί η μοναδική Κατερίνα Πεσταματζόγλου. Σπεύσατε!

ΥΓ. 1 Συγχωρήστε μου τις αυτοαναφορές αλλά είπαμε: Γιορτάζουμε. Σε αυτή τη μίζερη εποχή, τι άλλο μας μένει εκτός απ' τα βλέμματα και τα χαμόγελα; Έστω κι αν αισθάνομαι λίγο βρυκόλακας ανάμεσα σε τόσα νιάτα και τόση ομορφιά. 

ΥΓ. 2 Και για να ισορροπήσουμε με την ανάλογη θλίψη αναμένονται οσονούπω από τον Καστανιώτη τα "Τραγούδια για το Πένθος".  

ΥΓ. 3 Άσχετο: Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο πείθομαι ότι η Χούντα δεν τελείωσε ακόμη, η αισθητική της σφραγίζει το δημόσιο βίο, τη Βουλή, τη τηλεόραση, κλπ. Επίσης δεν τελείωσε ποτέ το "παλιό καλό ΠΑΣΟΚ". Το κιτς του εμπνέει πολιτικούς αρχηγούς, κοινωνικές ομάδες, συνδικαλιστικά λαμόγια, ιδεολόγους της αρπαχτής, δημοσιογράφους-επαγγελματίες της σπέκουλας, κλπ. Ακόμη και κοτζαμάν ΣΥΡΙΖΑ εν μια νυκτί καταβρόχθισε τυλίγοντάς τον σαν μπακαλιάρο στις σελίδες του πιο χυδαίου και νεοαποικιοκρατικού μνημονίου. 
Αλέξη, το όνομα Ερνέστο του Τσε δεν είναι μόνο για βαφτίσια.

1 σχόλιο:

  1. Μάνο μου, θέλω να σ΄ευχαριστήσω και πάλι για την ξενάγησή σου στο θέατρο του Πειραιά, στη θαυμάσια αίθουσα την τόσο κατάλληλη για να φιλοξενήσει τα "ιερά τέρατα" που επέλεξες. Λυπήθηκα τόσο που δεν μπόρεσα να την απολαύσω περισσότερη ώρα, για δικούς μου λόγους. . . Όπως πάντα δραστήριος και "δαιμόνιος". Νάσαι πάντα καλά. Ευρηματικός και δραστήριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή