Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δυο σχόλια


Ο Φίλης είναι η κινούμενη νάρκη της κυβέρνησης Τσίπρα. Προφανώς ολιγοφρενής, πασιφανώς ακατάλληλος για τέτοια θέση, είναι έτοιμος να διαπράξει γκάφα ανά πάσα στιγμή. Το θέμα των Ποντίων πονάει επειδή είναι βαθιά πολιτικό εκτός από δραματικά εθνικό και ένας πολιτικός όπως πλέον έγινε ο Φίλης, δεν επιτρέπεται να το αγνοεί. Οι δηλώσεις του δεν είναι προσωπικές (;), επιστημονικές (!), είναι απλώς ηλίθιες -με την καλή έννοια που θα έλεγε και ο σύντροφός Λάκης - , και βέβαια άκρως επικίνδυνες εφόσον καταργούν ipso facto τις δικές μας πολιτικές και νομιμοποιούν τις απόψεις των Τούρκων. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανακινηθεί τώρα μια τέτοια ιστορία. Οι διπλωμάτες μας θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Ο Φίλης, λόγω συμπλέγματος κατωτερότητας γίνεται συστηματικά agent provocateur. Έτσι μόνο μπορεί να υπάρχει. Απόλυτος και μονοκόμματος στα όρια του φασισμού. Μια ολοκληρωτική folie des grandeurs.
Όσο για τους "ειδικούς " που έσπευσαν να επικροτήσουν τις απόψεις Φίλη απλώς ιδεολογικοποιούν την επίσημη ιστορία σπεκουλάροντας με το αζημίωτο -οργανικοί διανοούμενοι γαρ- κάποιον άσχετο που προς στιγμήν έχει εξουσία.
Άλλη μια ευφυής επιλογή με την εγγύηση ΑΛΈΞΗΣ.






Αφιερωμένες οι φωτογραφίες αυτές στους νυν και τους τέως υπουργούς παιδείας, τους νυν και τους τέως πρυτάνεις του ΕΚΠΑ.
Η νέα βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής στου Ζωγράφου από χρόνια έτοιμη, από χρόνια εγκαταλελειμμένη στο έλεος των συμμοριών που την λεηλατούν συχνά-πυκνά κλέβοντας καλώδια, ξυλεία κλπ.
Πανεπιστήμιο χωρίς κεντρική βιβλιοθήκη, όπως επίσης και χωρίς διεθνή αξιολόγηση αφού χτες ομάδα φοιτητών εμπόδισε την επιτροπή αξιολόγησης να μπει στις σχολές και έτσι καταδίκασε το ΕΚΠΑ να παραμείνει έξω από τον διεθνή ανταγωνισμό. Η αυθαιρεσία των ολίγιστων απέναντι στην βούληση των πολλών ή πως λειτουργεί η δημοκρατία και η ακαδημαϊκή ελευθερία εν Ελλάδι . Καταντήσαμε μια απομονωμένη προς αποφυγήν χώρα των μετρίων την οποία δεν θέλουν ούτε οι πρόσφυγες!
Μία χώρα που οι αγράμματοι φοιτητοπατέρες του σήμερα θα είναι οι υπουργοί του αύριο. Μία χώρα -έρμαιο των οργανωμένων μειοψηφιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου