Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ληστεία στο ΕΚΠΑ



Νέα ληστεία σήμερα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου με δύο οπλοφόρους που λήστεψαν χρηματαποστολή μέσα στο Πανεπιστήμιο!
Στις 7.30 το πρωί με τους φοιτητές μας να προσέρχονται για εξετάσεις. Απίστευτα πράγματα δηλαδή πράγματα για ευρωπαϊκή χώρα με την οργανωμένη βία, το οργανωμένο έγκλημα και την παραβατικότητα να λειτουργούν σχεδόν θεσμικά στο πανεπιστημιακό κάμπους και την πανεπιστημιακή κοινότητα είτε ύποπτα σιωπηλή είτε απροκάλυπτα ύποπτη εφόσον δεν λαμβάνει μέτρα προστασίας των διδασκόντων, των διδασκομένων και των εργαζομένων στην Πανεπιστημιούπολη και ζητάει επισήμως αστυνομική προστασία οχυρωμένη πίσω από την γελοιότητα του Ασύλου. Ντροπή!
Είναι ενδημικό το φαινόμενο της παραβατικότητας όπως επίσης και συστηματική η αποσιώπηση-απόκρυψη του από τα ΜΜΕ.
Οι υπάλληλοι της επιστασίας των σχολών το ξέρουν πολύ καλά: Οι εισβολές των συμμοριών συμβαίνουν συστηματικά στις γιορτές, Πάσχα, Χριστούγεννα, Αγίου Πνεύματος και διακοπές.Η πανσέληνος και η ισημερία είναι το καινούριο στοιχείο για τους ερευνητές!
Η καταλήστευση της πανεπιστημιακής περιουσίας και η ανεξέλεγκτη δράση οργανωμένων συμμοριών από το πάρκο της Νομικής με τις προτομές ως το άλσος Ζωγράφου Καισαριανής και τις αποθήκες της Φοιτητικής Εστίας γίνεται κυριολεκτικά υπό τα όμματα του Υπουργείου Παιδείας και της ηγεσίας του ΕΚΠΑ.
Όπως κοιτάνε οι άπραγες θείτσες της φωτογραφίας τον Κούρο του Σουνίου. Και είμαστε ακόμα έναν μήνα πριν από τις θερινές διακοπές όπου συνήθως συμβαίνουν οι μεγάλες αρπαχτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου